fbpx
Stiefvader vermoedelijk om het leven gebracht door stiefzoon

GFC NIEUWS- De 23-jarige Vince B. werd maandagochtend aangehouden door de politie van Richelieu voor moord.

Hij wordt ervan verdacht zijn 58- jarige stiefvader Anthony Cabenda om het leven te hebben gebracht.

De politie kreeg omstreeks half twaalf in de ochtend de melding van een geval van overlijden op het woonadres van Cabenda. Ter plaatse werd het ontzielde lichaam van Cabenda aangetroffen. Zijn lijk vertoonde letsels in de halsstreek en in het gelaat.

Vince B. die ter plaatse was, werd op grond van feiten en omstandigheden als verdachte aangemerkt en hangende het onderzoek door de politie ingesloten.

Het ontzielde lichaam van Cabenda is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.