fbpx

Stichting SEWINTSUR doneert 4.200 mondkapjes aan first lady Santokhi

GFC NIEUWS- Het bestuur van Stichting SEWINTSUR heeft vrijdag op het kabinet van de president van 4.200 mondkapjes overhandigd aan first lady Melissa Santokhi – Seenacherry.
Deze mondkapjes zijn door mede inspanning van de in Suriname gevestigde Ambassade van India gedoneerd geworden door Sewa International USA – Atlanta, een zusterorganisatie van Stichting SEWINTSUR. Door deze overhandiging beoogt de Stichting ook haar steentje bij te dragen aan de beheersing van de COVID – 19 pandemie in Suriname.
Het is de bedoeling dat de mondkapjes terecht komen bij de Centrale Overheid en nadien gedistribueerd worden naar de juiste instanties die het goed kunnen gebruiken, benadrukt de voorzitter van de stichting Ashwien Charoe. De boodschap van de Stichting aan de totale Surinaamse samenleving luidt als volgt: Blijf je mondkapje ophebben; het coronavirus staat op de loer.
Stichting Sewa International Suriname, afgekort Stichting SEWINTSUR, is een sociaal maatschappelijke non profit organisatie gebaseerd op het nobele principe van dienstbaarheid.
Stichting SEWINTSUR is een dochterorganisatie van de ‘s werelds grootste vrijwilligersorganisatie Sewa International (moederorganisatie), welke in India gevestigd is. In Suriname werd deze organisatie in februari 2009 actief.
Op 26 mei 2009 is deze in het openbaar stichtingenregister ingeschreven onder het dossier nummer 15546.

BEKIJK OOK
Metalen staaf doorboort been tiener na val van schutting