Stichting Health Educators & Health Promtion Suriname doneert aan s’ Lands Hospitaal

GFC NIEUWSREDACTIE- De Stichting Health Educators & Health Promotion Suriname heeft enkele medische goederen geschonken aan het ’s Lands Hospitaal.

De donatie bestond uit: Laparoscopie sets, Acetabulum raspen set, Omnitrac klemmen en bladen, thp instrumenten set, Vagina specula en nog andere nieuwe medische instrumenten die het hospitaal goed kan gebruiken.

De reden waarom de stichting heeft gekozen voor s Lands Hospitaal is omdat zij het oudste ziekenhuis van Suriname is en heeft haar bijdrage tijdens de COVID-pandemie ook geleverd aan de Surinaamse gemeenschap. Dit stelt het bestuur van SHEHPS zeer op prijs.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Derde coronaprik voor alle Amerikanen om betere bescherming te garanderen

Soenita Nanan Pandy, medisch directeur van s’Lands Hospitaal is zeer ingenomen met de donaties bestaande uit ziekenhuis instrumenten. Zij geeft aan dat de middelen goed gebruikt gaan worden.

Het doel van SHEHPS is om projecten te ontwikkelen, strategieën te implementeren om de gezondheid van de mens of gemeenschap te verbeteren als ook levensbedreigende gezondheidsproblemen tot een minimum te beperken.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten