fbpx

Stichting BOLO verwent een aantal kindertehuizen

Stichting BOLO (Buurt Ontwikkeling Leidingen en Omgeving) heeft zaterdag in samenwerking met de Vriendengroep Saramaccapolder en Kwatta Wanica haar jaarlijks terugkerende kinderdagviering gehouden. Maar liefst 500 kinderen van de kindertehuizen Sanatan Dharm, Arya Dewakar, S.I.V, Samuel, Ramoth en Prasoso en de kinderen van leidingen en omgeving zijn dit jaar in de bloemetjes gezet.

De kinderdagviering van dit jaar had als doel om kinderen van verschillende tehuizen en de kinderen van de buurt bij elkaar te brengen met een dag vol educatie en ontspanning. Het thema van dit jaar was sport als onderdeel van een gezonde levensstijl waarbij tal van sportactiviteiten zijn georganiseerd.

OOK INTERESSANT
Nederlandse afgevaardigden in Suriname over natraject excuses slavernijverleden

Behalve de sportactiviteiten zijn de kinderen vanaf ophaal per bus, ontbijt, lunch, hapjes en bij teruggaan naar huis wederom van een hapjes voorzien

Stichting BOLO bestaat al langer dan tien jaren en heeft als doel het organiseren van sociale, culturele en sportactiviteiten. Al hun activiteiten worden uitgevoerd middels donatiegelden en individuele sponsors die hun doelstellingen een warm hart toedragen.(GFC)