Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling houdt open dagen

De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) is een werkarm van het ministerie van Arbeid en heeft als grootste doelgroep de voortijdige schoolverlaters. Op maandag 6 en dinsdag 7 augustus zal de SAO open dagen organiseren. Deze hebben als doel de aanwezigen meer inzage te geven in het trainingenaanbod en het trainingstraject van de SAO en om meer bekendheid te geven aan de overige doelstellingen van de organisatie. Het uitvoeren van opdrachten ten behoeve van opdrachtgevers is daar een van.

De officiële launch hiervan zal op 6 augustus om 10.00 uur geschieden. Bedrijven en functionarissen die op welke wijze dan ook verbonden zijn aan de SAO zullen ook uitgenodigd worden om aanwezig te zijn. Na de officiële launch is dit evenement open voor eenieder. De tijden van de open dagen zijn 6 augustus van 08.00 uur tot 14.00 uur en 7 augustus van 8.00 uur tot 14.00 uur en van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Het aanleren van technische skills biedt vele voordelen. Vaardigheden zoals de SAO die aanbiedt zijn goede uitkomsten voor het makkelijker vinden van een baan of kleine opdrachten.(GFC)