fbpx
Stichting A Kisi Asawli wil wederopbouw Moengotapoe

Stichting A Kisi Asawli organiseerde de afgelopen week haar eerste fundraisingsactiviteit te Moengotapoe.

Diverse takken van sport, een braderie, muziek en het goed opgekomen publiek hebben de dag tot een mooi geheel gemaakt. De stichting heeft als primair doel de wederopbouw van het dorp Moengotapoe.

Districtscommissaris Freddy Daniel van Marowijne Noord-Oost, was voor deze gelegenheid uitgenodigd. Hij plantte samen met leden van de stichting een kokospalm, als symbool van de eenheid die de stichting nastreeft.

Daniel stelt het bijzonder op prijs dat de gemeenschap zelf haar eigen ontwikkeling ter hand neemt. Soortgelijke initiatieven genieten altijd zijn ondersteuning.

Het ministerie van Defensie, het districtscommissariaat en het Kabinet van de President hebben allen een bijdrage geleverd aan het welslagen van deze activiteit.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…