Stichting 1 voor 12 zoekt hulp voor kankerpatiënt

GFC NIEUWS- De Stichting 1 voor 12 roept de hulp in van de totale gemeenschap om het leven van Shafiel Sabojo te helpen redden.

Sabajo lijdt aan testicarcinoom en kan de hoog opgelopen kosten voor chemotherapie niet zelf betalen.

Sabajo vertelt dat in 2018 na langdurige buikpijn bij hem testicarcinoom werd ontdekt. In hetzelfde jaar werd hij geopereerd, waarbij één van zijn zaadballen werd verwijderd.

Tijdens een onderzoek in 2019 werd ontdekt dat de kanker was uitgezaaid naar zijn buikzijde. Sabajo moest eerder met de chemotherapie beginnen.

De 24-jarige man zegt aan 1 voor 12 dat hij drie kuren nodig heeft. Hij laat ook weten dat zijn verzekering is ingekomen met bijna één derde van het bedrag voor de chemotherapie.

De totale kosten voor de chemotherapie bedragen SRD 18.026,22. Ook zegt hij dat het ministerie van Sociale Zaken zal inkomen met een bedrag van SRD 6000. Het resterend SRD 6041, 06 kan hij niet zelf ophoesten.

Sabajo, die vader is van een baby van 3 maanden en zijn baby wil zien opgroeien, doet een dringend beroep op de gemeenschap om hem te helpen, zodat hij kan genezen van deze ziekte en verder kan met zijn leven.

De directeur van stichting 1 voor 12, Louis Vismale, zegt dat de stichting als hulpverlenende instelling met SRD 1000 zal inkomen. Ook hij doet een beroep op de gemeenschap om het leven van deze jonge man te helpen redden.

Overige berichten