fbpx

Stichting 1 voor 12 start met leden en fondsenwervingscampagne

“Doneer om de mens in nood te helpen”, dat is het thema van de nieuwe campagne die Stichting 1 voor 12 vrijdag lanceert in de binnenstad van Paramaribo.

De “Redt 1 voor12” campagne is bedoeld om zoveel mogelijk leden en fondsen te werven voor de organisatie, zodat zij haar sociale projecten kan financieren.

Vanwege de toenemende kosten om het programma ‘1 voor 12’ draaiende te houden en de organisatie elke keer weer uit eigen middelen de kosten moet dekken, heeft de voorzitter van Stichting 1 voor 12 eerder aangekondigd te willen stoppen met het sociaal werk. Dit besluit is niet in goede aarde gevallen bij delen van de samenleving. Op basis van verontrustende reacties uit de samenleving en een plan dat door het hoofdbestuurslid Harry Ellioth is opgesteld, heeft de leiding besloten door te gaan met het werk. Om de dienstverlening van de stichting te blijven continueren lanceert de organisatie de campagne.

Stichting 1 voor 12 gelooft in de kracht van sociaal werk en gaat voor continuering daarvan. De “Redt 1 voor 12” campagne is door Ellioth in uitvoering gebracht. Met deze wervingscampagne wil de organisatie de hulpverlening aan o.a. sociaal zwakkeren, personen/gezinnen in acute woningnood, zwervers, weeskinderen in opvangtehuizen en gehandicapten blijven continueren. Om dit doel te halen gaan wij samenwerkingsverbanden aanknopen met vrijwillige burgers, organisaties en bedrijven die een bijdrage willen leveren aan duurzame oplossingen voor de problemen van hulpbehoevenden.

Door een mix van activiteiten en samenwerkingsverbanden willen wij blijven werken voor de minderbedeelden binnen onze samenleving. Ook u kunt daar uw steentje aan bijdragen: door te sponsoren, kennis of hulp beschikbaar te stellen of onze activiteiten bij anderen onder de aandacht te brengen. Daarmee wordt de afhankelijkheid van onze donoren verminderd en ontstaat een duurzame bron van inkomsten om de sociale projecten te financieren.

Kom vrijdag naar de officiële launch van de campagne voor de VCB-bank aan de Saramaccastraat en laat u zich beter informeren over het plan van de stichting, en wordt ook lid van onze organisatie. Doe mee, steun deze actie en help ons om ondersteuning te blijven geven aan hulpbehoevenden in onze samenleving, luidt de oproep van de organisatie.

Overige berichten