fbpx

Steven Mac Andrew nieuwe voorzitter Suriname Business Forum

Het Suriname Business Forum (SBF) heeft woensdag de verkiezingen voor het dagelijks bestuur van het Forum gehouden.

De directeur van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), Steven Mac Andrew, is tijdens de verkiezing gekozen tot de nieuwe voorzitter van SBF voor een periode van een jaar.

Mac Andrew zijn ook de voorzitter van de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA), Wilgo Bilkerdijk (secretaris) en de voorzitter van de Women in Business Suriname (WBS), Marion Stekkel-Vroom (penningmeester) gekozen als leden van het dagelijks bestuur.

Het SBF is een rechtspersoon ingesteld bij Wet van 18 oktober 2006 en functioneert nog steeds en werkt continu aan de verdere duurzame en innovatieve ontwikkeling van de lokale private sector. Als taak heeft het het vergemakkelijken van zaken doen en bevordering van ondernemerschap.

BEKIJK OOK
Verdachte aangehouden voor belediging president, ministers, VHP-toppers en anderen

Het platform voor publiek-private dialoog heeft een bestuur welke bestaat uit vertegenwoordigers van de volgende stakeholdersorganisaties: ASFA, VSB, Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF), ministeries van Financiën (FIN), Handel Industrie & Toerisme (HIT), Justitie & Politie (J&P) en Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), WBS, Anton de Kom Universiteit van Suriname (ADEKUS) en de Raad van Vakcentrales in Suriname (RAVAKSUR).