fbpx

Steroïde verslaafde voetballer, 21, gedood door trein enkele uren na dumpen vriendin

GFC NIEUWS- Een jonge voetballer is door een trein gedood enkele uren nadat hij zijn vriendin dumpte en aan zijn moeder zei ‘het spijt me’.

Jacob Standbridge, 21, stapte voor een hogesnelheidstrein op een treinstation in Sanbach, Engeland afgelopen oktober.

De veel beloofde voetballer – meer bekend als Jake – had het uitgemaakt met zijn vriendin Ciera nadat hij tekstberichten vond in haar telefoon, maar tijdens een hoorzitting afgelopen week werd aangehaald dat het niet duidelijk is als dat de reden was waarom hij zelfmoord pleegde.

Jake had plannen om zijn vriendin ten huwelijk te vragen gedurende een trip naar New York.

Hun relatie strandde toen de sportleraar zich begon te injecteren met de illegale steroïde Trenbolone, maar later ermee stopte, kwam naar voren op de hoorzitting.

Echter veroorzaakt ontwenning manie en depressie. Zijn moeder Karen haalde aan Jacob zijn vriendin Ciera in 2016 ontmoette en werd ze deel van de familie.

Zeven tot acht weken voordat hij zelfmoord pleegde, kreeg het koppel steeds ruzie en begon Jacob zichzelf te injecteren met steroïde.

In augustus afgelopen jaar kreeg het koppel ruzie over tekstberichten die Jacob zag in haar telefoon. Een trip naar New York werd bijna afgeblazen, maar door tussenkomst van zijn vader maakten ze het weer goed.

Volgen Karen leek alles op die bewuste dag in orde met Jacob, maar omstreeks zeven uur in de avond op 12 oktober ontvingen ze een telefoon van hem dat het uit was met Ciera. Hij beweerde meer tekstberichten te hebben gevonden in haar telefoon die bestemd waren voor een andere man.

BEKIJK OOK
Leerkracht Sanatan Dharmschool onder psychische behandeling vanwege seksueel molest en rancune op de werkvloer

Rond 5.50 uur de volgende ochtend hoorde Karen gestommel beneden en zag Jacob nog net wegrijden. Ze dacht dat hij het goed ging maken met zijn vriendin.

Tegen 6.60 uur ontving ze een tekstbericht van Jacob waarin hij zei dat hij heel veel om haar gaf en haar bedankte voor alles dat ze voor hem had gedaan. Hij besloot met “het spijt me zeer.”

“Ik voelde meteen dat iets niet in orde was,” zegt de moeder.

“Ik geloof dat hij niet bij was en om welke reden dan ook wilde hij op dat moment geen pijn meer lijden.”

Op de hoorzitting zei de lijkschouwer dat hij aan de hand van zijn tekstberichten niet kan concluderen dat hij zelfmoord wilde plegen.

“De berichten indiceren geen bewuste beslissing om zijn leven te beëindigen. Hij was jong en strijdvaardig en wist onder normale omstandigheden om te gaan met problemen. Hij had zijn hele leven voor zich; een bloeiende carrière, de liefde van zijn familie en een helder en succesvolle toekomst.”