fbpx
Stephany Kasketi trekker AC-lijst Wanica

Stephany Kasketi, gewezen Caricom jeugdambassadeur, zal hoogstwaarschijnlijk de DNA-kandidatenlijst van de Alternatieve Combinatie(AC)/Abop in Wanica trekken.

Intussen is Kasketi officieel toegetreden tot de Abop. Zij werd in mei 2014 door Ronnie Brunswijk voorgesteld aan het publiek tijdens de massameeting in het André Kamperveenstadion.

De algemene vrije en geheime verkiezingen komen er aan en de politieke partijen werken hard aan de samenstelling van de kandidatenlijsten.

Tot nu toe zijn de kandidaten van PL, VHP, SPA, DA91 en PDO officieel bekendgemaakt.
Kasketi is voorgedragen door de jongeren van Abop Wanica.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.