fbpx
Stephany Kasketi lijsttrekker en Stanley Betterson lijstduwer AC Wanica

Stephany Kasketi, gewezen Caricom jeugdambassadeur, is de lijsttrekker op de DNA-kandidatenlijst van ABOP/AC in het district Wanica.

Minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling(RO) staat op nummer 7.

Op de 2e plek staat Sidik Moertabat van de KTPI.

Op nummer 3 staat de Abop’er Perdiepkoemar Soeklal. Nummer 4 wordt ingevuld door Waldo Jeso(Abop).

De nummer 5 van Wanica is de PDO’er Harold Posetiko.

Nummer 6 wordt ook ingevuld door de Abop. De kandidaat is Mohamed Goelhaman.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.