fbpx

Stem Op Jezelf roept samenleving op zich te houden aan Covid-19-maatregelen

GFC NIEUWS- De Politieke partij Stem Op Jezelf (SOJ) doet een beroep op eenieder om zich te houden aan de Covid-19-maatregelen die de Managementteam heeft vastgesteld, om zodoende de verdere verspreiding van het virus in te dammen.
“Het is heel belangrijk dat we de instructies volgen, om de verspreiding van de virus tegen te gaan.
We zien dat de bewustwording langzamerhand op gang komt, doordat veel mensen nu thuis blijven en minder auto’s in het verkeer te zien zijn,” zegt voorzitter Lesley Elohim.
Elohim: “Laten we allemaal hopen dat de verspreiding van het virus spoedig tot het verleden mag behoren, zodat wij weer het normaal leven kunnen oppakken. Hoe langer de lockdown duurt, hoe meer het financieel-economisch leven van velen erger wordt. Laten we geloof hebben in het Managementteam. Velen vinden dat ze het te erg maken met de maatregelen, maar uw gezondheid is het belangrijkste op dit moment.”
Lijfspreuk van de politieke partij is ‘geloof in jezelf en sta achter jezelf’, “omdat er niets belangrijker is dan de mens zelf. Het belangrijkste wat Suriname bezit, bent u zelf, ongeacht etnische achtergrond, religie, educatie, maatschappelijke of financiële achtergrond.”

BEKIJK OOK
Suriname en Trinidad bespreken potentiële energiesamenwerking