fbpx
Stem Op Jezelf roept samenleving op zich te houden aan Covid-19-maatregelen

GFC NIEUWS- De Politieke partij Stem Op Jezelf (SOJ) doet een beroep op eenieder om zich te houden aan de Covid-19-maatregelen die de Managementteam heeft vastgesteld, om zodoende de verdere verspreiding van het virus in te dammen.

“Het is heel belangrijk dat we de instructies volgen, om de verspreiding van de virus tegen te gaan.
We zien dat de bewustwording langzamerhand op gang komt, doordat veel mensen nu thuis blijven en minder auto’s in het verkeer te zien zijn,” zegt voorzitter Lesley Elohim.

Elohim: “Laten we allemaal hopen dat de verspreiding van het virus spoedig tot het verleden mag behoren, zodat wij weer het normaal leven kunnen oppakken. Hoe langer de lockdown duurt, hoe meer het financieel-economisch leven van velen erger wordt. Laten we geloof hebben in het Managementteam. Velen vinden dat ze het te erg maken met de maatregelen, maar uw gezondheid is het belangrijkste op dit moment.”

Lijfspreuk van de politieke partij is ‘geloof in jezelf en sta achter jezelf’, “omdat er niets belangrijker is dan de mens zelf. Het belangrijkste wat Suriname bezit, bent u zelf, ongeacht etnische achtergrond, religie, educatie, maatschappelijke of financiële achtergrond.”

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…