fbpx
“Stem Op Jezelf” presenteert zich voor het eerst publiekelijk

GFC NIEUWS- Op 12 februari 2019 is de politieke partij “Stem Op Jezelf” (SOJ) opgericht door Lesley Elohim.

“Geloof in jezelf en sta achter jezelf” is de lijfspreuk van de partij.

In maart van het afgelopen jaar werd het proces om goedkeuring van de oprichting van de partij gestart en in juni 2019 werd deze goedkeuring een feit.

Het afgelopen jaar was de partij bewust op de achtergrond bezig met alle voorbereidingen om deel te nemen aan de verkiezingen in mei 2020.

Nu, een jaar na de oprichting en met de inschrijving voor deelname aan de verkiezing in zicht, stelt de partij zich voor het eerst publiekelijk voor.

“Wij hebben als lijfspreuk ‘Geloof in jezelf en sta achter jezelf’, omdat wij weten dat er niets belangrijker is dan de mens zelf. Elke individu is van bijzondere waarde als Surinamer maar ook als wereldburger, en moet uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Zo zal niet alleen het leven van en voor de individu beter tot bloei komen, maar ook Suriname en de wereld.”

“Eigen inzet daartoe moet worden gestimuleerd door alle externe factoren. Dit is het uitgangspunt waar SOJ bestuurlijk van uitgaat.”

“Het belangrijkste wat Suriname bezit bent u zelf. Jijzelf bent het belangrijkste wat Suriname bezit. Ongeacht de achtergrond op etnisch, religieus, educatief, maatschappelijk, financieel of welk ander gebied dan ook. Daarom zegt ‘Stem Op Jezelf’: maak er het beste van. Geloof in jezelf en sta achter jezelf.”

Het hoofdbestuur van de partij wordt gevormd door voorzitter Lesley Elohim, secretaris Egwald King en penningmeester Georgen Sieda.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…