fbpx

“Steeds meer jongeren sluiten zich aan bij de NDP”

GFC NIEUWS- Tijdens een drukbezochte NDP-wijkvergadering in het ressort Welgelegen, heeft de politieke coördinator van dit ressort, Rabin Parmessar, jongeren opgeroepen om zeker naar de stembus te gaan.

Verder riep hij de jongeren op om goed te kijken welke partij jongeren echt een kans geeft.

Jongeren moeten weten dat de Nationale Democratische Partij, NDP, tot nu toe de enige partij is die jongeren en ouderen gelijke kansen geeft om mee te denken en mee te beslissen bij de verdere ontwikkeling van Suriname.

Alhoewel er heel wat jongeren bij de NDP zijn aangesloten, hebben cijfers aangetoond dat er toch een aantal jongeren niet zijn gaan stemmen. “ElkE stem telt, daarom vraag ik u allen om naar de stembus te gaan en massaal op de NDP te stemmen”, aldus Parmessar.

Hij haalde tal van voorbeelden van jonge ministers, DNA-Leden en directeuren die momenteel de gelegenheid hebben gehad om hun bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Suriname.

BEKIJK OOK
Vermist tienermeisje (16) beweert ontvoerd te zijn

Iedereen kan een politieke partij beginnen als hij of zij denkt dat er mensen zijn die hem of haar willen volgen als politiek leider. Soms kan je je daarin vergissen. Volgens Parmessar is het beleid van president Desi Bouterse gericht op jongeren die zich zowel binnen als buiten de partij kunnen profileren.

Daarom worden jongeren altijd opgeroepen, om in zichzelf te investeren door zich te scholen, zodat zij volledig kunnen participeren in de ontwikkelingsprocessen van het land Suriname, vanuit een vaderlandslievende basisgedachte en geloof in het eigene.

Parmessar werd ook in Welgelegen ondersteund door zijn mede hoofdbestuursleden, Jennifer Simons, Andre Misiekaba, Melvin Bouva en het DNA-Lid Ruchsana Ilahibaks. Enkele stonfutu’s kregen de gelegenheid om hun ervaring te delen met de aanwezigen.