fbpx
Steakhouse verwent klant per ongeluk met duurste wijn op de kaart: schade 5800 dollar

Redactie GFC Nieuws — Een gast in het chique steakrestaurant Hawksmoor in het Britse Manchester bestelde een Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande uit 2001 voor bij zijn bieflapje. Vanwege de drukte kreeg hij echter een verkeerde fles – een foutje dat het restaurant enkele duizenden dollars kostte.

Zijn Pichon stond namelijk voor slechts 335 dollar op de kaart. Maar de onbekend gebleven klant kreeg per ongeluk een Château Le Pin Pomerol uit 2001 geserveerd.

Een dure vergissing, want voor de Le Pin had 5800 dollar afgerekend moeten worden. De fout werd pas veel later ontdekt.

 “Het was een erg drukke nacht in het restaurant en een heel simpele vergissing,” zei woordvoerster Irena Pogarcic. “Een personeelslid pakte de verkeerde fles en zag die aan voor een andere Bordeaux van hetzelfde jaar.”

Bij Hawksmoor konden ze er wel om lachen: “Wij hopen dat u van uw avond heeft genoten!”, zegt het steakhuis in een tweet.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…