Starter Taki: Een evenement voor starters en mensen met ambitie

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert Jamur Institute of education and advice het evenement Starter Taki: “De starters van nu zijn de ondernemers van de toekomst.” Een evenement waar starters zullen zorgen voor inspiratie, het delen van kennis en ervaring.

Starter Taki is een evenement om startende ondernemers een platform te bieden om anderen te inspireren, door te vertellen over hun startende ervaring. “Het gaat om vooral de “kleine” startende ondernemers – dat zij een podium krijgen om te spreken en te delen met anderen. Want ook van hun kan je veel leren,” vertelt Ruiz Kartoredjo, directeur van Jamur Institute. Hij is van mening dat starters heel hard moeten blokken om een goeie doorstart te maken en om succesvol te zijn.

De starters die zullen spreken zijn Irian Sastrowitomo (The Original Uppercut), Vanity Jalink (Proofreaders & Grammar Nerds NV), Jurmey Partodongso (Jammy Variety in Taste). Ashween Achaibersing (Gecertificeerde Business Coach) zal een “30 minute business coaching” sessie verzorgen.(GFC)