fbpx

Start rehabilitatie Suralcoweg

GFC NIEUWS- Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), heeft onlangs het startsein gegeven voor het rehabiliteren van de Suralcoweg.

Deze weg, die IN Para ligt, is vanwege infrastructurele reden moeilijk begaanbaar.

De Suralcoweg die een verbindingsweg vormt tussen Wanica en Paramaribo is in de jaren 60/70 aangelegd. Intussen wonen er ongeveer 1000 mensen in de omgeving die dagelijks gebruik moeten maken van deze weg.

“Ik wil werken aan een permanente oplossing voor het steeds terugkerend probleem van deze weg en kan helemaal begrijpen dat de nood hoog is,” aldus minister Chotkan.

BEKIJK OOK
Twee minderjarige meisjes verdronken

De bewindsman bedankte de bewoners voor het geduld dat zij jarenlang hebben gehad. Verder is de bewindsman de verschillende actoren die een bijdrage hebben geleverd aan dit project erkentelijk. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door S. Main Transport.

Naast de bewindsman en de districtscommissaris van Para, Armand Jurel waren ook aanwezig, Ricardo Panka, ex-DNA lid van Para, en leden van de Vaste Commissie Openbare Werken in DNA, Oesman Wangsabesari, Patrick Kensenhuis en Glenn Sapoen.