fbpx

Start grote vakantie bij Villa Zapakara

GFC NIEUWS- Kindermuseum Villa Zapakara organiseerde zaterdag een event als start van het grote vakantieprogramma van Villa Zapakara.

Onlangs opende Villa Zapakara haar vijfde landententoonstelling Sranan Krakti, ‘hoe dichter je bij jezelf staat, hoe verder je gaat’.

De tentoonstelling is ontwikkeld rond drie thema’s; de kracht van de natuur, de kracht van cultuur en de kracht in jezelf. Op deze drie pijlers zijn de acht interactieve onderdelen van de tentoonstelling gebaseerd.

Belangrijk is de bewustwording en waardering van het eigene. Bezoekers kunnen een wandeling maken door het speciaal aangelegde mini-bos, medicinale planten ontdekken in de kruidentuin, achter het waarom van feesten komen in het Alakondre huis en zelf sluizen bedienen in het technisch waterpark.

BEKIJK OOK
Vrachtvaarders Tapanahoni overhandigen petitie aan DNA-voorzitter

In de expressieruimte kunnen zij zich op originele manier uiten en kennis maken met spesrutu sma. Mensen die met hun unieke kracht een bijdrage lever(d)en aan onze samenleving.

Tijdens de kick off werd de videoclip van Sranan Krakti voor het eerst vertoond.

Voor deze speciale gelegenheid was kindertehuis Tamara uitgenodigd en kwamen ook kinderen van het kinderontwikkelingscentrum Keringhart.