fbpx

Start derde module coaching HRM-training voor Bizanen

GFC NIEUWS- De derde module dat de focus zal leggen op ‘Coaching in Organisaties’ is van start gegaan voor de groep van 25 ambtenaren van het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza).

De Bizanen die sinds mei de HRM-training volgen zullen tot en met februari 2020 aanzitten in deze vorm van upgrading die is uitgerust op zes modules.

De modules ‘Interpersoonlijke Skills en Change Management’ hebben een vlot verloop gehad.

De training die verzorgd wordt door Dennis de Keyzer varieert van groepsopdrachten tot het ontplooien van individuele vaardigheden die geïncorporeerd kunnen worden binnen het HRM vakgebied.

“De trainees zijn proactief en je merkt dat er voldoende interesse is. Ondanks een bepaalde werkdruk is de groep aanwezig en participeert vol enthousiasme als dag een. Het ligt in de bedoeling dat na afronding, het ministerie beschikt over 25 professionele change agents die van toegevoegde waarde zullen zijn voor de overstap van personeelszorg naar HRM,” vertelt de Keyzer.

BEKIJK OOK
42-jarige doodgereden motorrijder kwam op rijhelft vrachtwagenbestuurder

Natascha Lachman die al negen jaren werkzaam is op het ministerie zegt dat de training binnen haar verwachting is. Zij rekende op het aanleren van toepasbare tools binnen haar vakgebied en ziet dit als een persoonlijke doorgroei.

De trainees hebben net als aan het begin nog evenveel enthousiasme voor de training. Dit is af te leiden door de collectieve discussies die voortvloeien uit onderwerpen die vervolgens aandragen aan het vormen van een adequaat HRM-beleid.

De training wordt twee dagen per week verzorgd en is gekoppeld aan opdrachten.

Middels deze training wordt het human capital opgekrikt dat volgens haar vruchten zal afwerpen in het werk van het directoraat HRM.