fbpx

Start activiteiten Republic Bank Suriname maandag 3 augustus

Republic Bank Limited heeft binnen haar steeds groeiende financiële groep een nieuw werkgebied mogen verwelkomen. Republic Bank Suriname NV start haar activiteiten op maandag 3 augustus 2015, nadat zij RBC Royal Bank Suriname NV van RBC Financial (Caribbean) Limited heeft overgenomen middels de aankoop van Royal Overseas Holdings (St. Lucia) Limited.

Deze transactie is vandaag, vrijdag 31 juli, gesloten.

Republic Bank Suriname NV heeft een netwerk van vijf vestigingen in de hoofdstad Paramaribo en één in Nickerie en activa van ongeveer US $ 525.000.000 (per 31 oktober 2014). Dit brengt de strategische uitbreiding van de Republic Bank Groep tot negen (9) gebieden, met inbegrip van Barbados, Kaaimaneilanden, Cuba, St Lucia, Trinidad en Tobago, Grenada, Guyana, en recentelijk, Ghana.

“We zijn erg enthousiast over de gelegenheid om deel te zijn van de toekomstige ontwikkeling van Suriname en we zijn van plan om onze traditie om van betekenis te zijn voor de landen waar we actief zijn, zowel op commercieel als gemeenschapsniveau waar te maken,” meldt Managing Director van Republic Bank, David Dulal-Whiteway.

“Zonder twijfel is in onze kern verankerd een cultuur van excellente, innovatieve klantenservice. Wij geloven in uitbreiding, waarbij onze groei wordt bewerkstelligd uit eigen (intern gegenereerde) middelen en hebben een gevestigde institutionele geschiedenis van het succesvol betreden van nieuwe gebieden, het verzekeren van compliance en integriteit, tegelijkertijd investerend in technologie en de ontwikkeling van de menselijke hulpbronnen van het land. ”

Het regionaal maatschappelijk investeringsprogramma van de Republic Groep, The Power To Make A Difference, richt zich op het strategisch (op)bouwen van succesvolle samenlevingen door middel van armoedebestrijding, gezondheidszorg en ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sport, cultuur en onderwijs. De Republic Groep kijkt reeds uit naar nieuwe mogelijkheden in Suriname.

Overige berichten