fbpx

Start “100 Champions of Suriname” project

Het Leadership Management International (LMI) is zaterdag officieel van start gegaan met het faciliteren van het “100 Champions of Suriname” project. De participanten zijn enorm enthousiast over het programma en kijken er naar uit om in de komende periode hun persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en vastgestelde doelen te realiseren.

Tijdens deze kick-off hebben de participanten de uiteenzetting van het programma gepresenteerd gehad, waarbij zij ook de gelegenheid kregen om hun succesverhalen en lessons learned met elkaar te delen. Alle participanten hebben zich volledig gecommitteerd aan het succesvol afronden van dit traject.

Deze eerste groep deelnemers is gesponsored door Rotary Club Paramaribo, QN Sport, Fernandes Bakery en de SPSB Bank. De tweede groep gaat op 7 juli van start.

BEKIJK OOK
Enorme drukte bij pompstation om verhoogde brandstofprijzen

De hoofddoelstelling van dit programma is om jongeren klaar te stomen om onze samenleving beter in te richten. Het doorlopen van dit programma zal van onze jongeren kampioenen maken op het gebied, waarin zij willen uitblinken. Er wordt gebruik gemaakt van een internationaal ontwikkeld programma met de naam “The Making of a Champion”, waarbij in een periode van 11 weken bij de kandidaat, de attitudes worden ontwikkeld die nodig zijn voor succesvol gedrag.

Dit project wordt onder supervisie van Lucien Naarden met ondersteuning van Kim Radhakishun uitgevoerd door Gabriella Tijtel en Moreno Jackson, die als jonge professionals en “Certified LMI/FMI Representatives” de training en coaching van de “Champions-to-be” ter hand nemen.(GFC)