fbpx

Stalker die het leven van een vrouw uit Paramaribo tot een hel maakte vraagt begrip: ‘ik ben ook een mens met gevoelens’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 34- jarige man die het leven van zijn voormalige verloofde een paar maanden tot een ware hel maakte, vertelt in een kort maar openhartig gesprek met GFC Nieuws, wat hem bezielde.

Na een liefdesrelatie van bijkans negen jaar met zijn even oude vriendin, kwam er in februari 2019 een kink in de kabel.

Het koppel dat voornemens was te trouwen en tot op dat moment samenwoonde in Paramaribo, Suriname, ging op instigatie van de vrouw abrupt uit elkaar.

Wat er toen volgde was een ware hel. De ex – vriendin werd lange tijd gestalkt en voelde zich erg onveilig.

HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL LEPTOZ GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

“Voor mij kwam de relatiebreuk als een donderslag bij heldere hemel. Ik heb het helemaal niet zien aankomen, legt hij uit aan GFC.

“Ik was aan het werk en kreeg via een app de boodschap van haar dat ze al haar spullen uit ons huis had weggebracht en bij haar moeder zou gaan wonen. Onze relatie was zonder reden over en uit”.

“Die klap kwam zeer hard aan, ik kon dat moeilijk verwerken. Vooral omdat ik weet dat ik niets verkeerd had gedaan en altijd goed voor haar ben geweest. Ik voelde mij als een dweil weggegooid in de vuilnisemmer”.

BEKIJK OOK
Hoogbejaarde(82) rokkenjager: een dame ouder dan 35 jaar mag mijn bed niet in

‘Dat is ook de reden dat ik haar zo heb gestalkt. Mijn familie begrijpt nog steeds niet hoeveel pijn dit mij heeft gedaan. Ik kon niet meer slapen, nauwelijks nog eten en ook niet meer goed functioneren in het normale leven”.

“Het was een vreselijk pijnlijke periode. Ik ben ook een mens en heb gevoelens. Dit had ik niet verdiend, hoe kon ze mij zoiets aandoen”, vraagt hij zich af.

“Ergens in april 2019 kwam ik via vrienden van mij erachter dat ze in de periode toen ze met mij samenwoonde een andere man had ontmoet en met hem een nieuwe relatie was begonnen”.

“Voor mij was de reden van haar plotselinge vertrek toen ook direct duidelijk en ebde mijn verdriet snel weg. Ik was volledig op haar afgeknapt en kon mij over de moeilijke periode heenzetten”, meent hij.

De voormalige stalker is van mening dat vrouwen en mannen in dit soort gevallen veel meer rekening moeten houden met de gevoelens van hun partner.

“Speel niet met emoties van mensen. Ze kunnen heel erg afwijkend reageren als de klap te hard aankomt. Liefde kan soms heel veel pijn doen”, zegt hij tot slot.

Foto ter illustratie