Staatsadviseur Paul Somohardjo werkt hard aan verbetering positie financieel zwakkeren

GFC NIEUWSREDACTIE- Staatsadviseur tevens leider van de Pertjajah Luhur (PL) Salam Paul Somohardjo werkt volgens informatie uit het veld hard aan het verbeteren van de positie van verschillende zwakkeren binnen de Surinaamse gemeenschap.

GFC Nieuws verneemt dat Somohardjo dagelijks lange uren draait om het opzetten en optimaliseren van bestaande projecten met een sociaal karakter in goede banen te leiden.

Ook worden er nieuwe en doeltreffendere strategieën ontwikkeld en doorgevoerd met het streven een positieve draai te geven aan de prijsontwikkeling van met name belangrijke levensmiddelen, door onder meer het opzetten van winkels voor de man en vrouw met een erg zwakke beurs.

“Somohardjo is goed bezig want hij werkt niet alleen hard aan het weer in goede balans brengen van prijzen, maar ook perfectioneert hij het bestaande systeem voor alle personen die thuiszorg nodig hebben”, zeggen twee ambtenaren met wie Somohardjo regelmatig urenlang aan het vergaderen is.

“Hij legt de focus tijdens de meetings steeds op het zoeken naar structurele oplossingen voor het verbeteren van de positie van de “have-nots” in Suriname. Dat schijnt voor hem wel belangrijk te zijn! Het is duidelijk dat hij streeft naar een betere leefkwaliteit voor deze doelgroepen. Hij wil echt een beter leven voor deze mensen”, is de uitleg.

GFC vroeg Somohardjo om een korte reactie. De staatsadviseur geeft toe dat hij inderdaad overactief is met oplossingsmodellen en effectieve projecten in de strijd tegen armoede in Suriname.

Foto ter illustratie.

BEKIJK OOK: Snel en effectief overtollig  buikvet verwijderen! KLIK HIER VOOR MEER informatie…

Overige berichten