fbpx

St. Carolusschool krijgt computer van VHP

GFC NIEUWS- De St. Carolusschool aan de Mahadjan Ram Adhinweg, Domburg, heeft woensdag een computer van de VHP in ontvangst mogen nemen.

Het hoofdbestuurslid van de VHP, Sidik Moertabat, de nieuwe Javaanse politieke leider, heeft namens de VHP en mede-donateur, Ravish Isrie, tevens VHP-hoofdbestuurslid, de computer overhandigd aan schooljuf Saskia. De schooljuf bedankte de VHP voor deze geste.

“De VHP is een partij die gaat voor vorming en educatie, dus voor het allerbeste onderwijs. De jeugd van vandaag is de toekomst van morgen, laten wij samen met ons allen hiervoor zorgen. De computer is een geweldige hulpmiddel om kennis tot je te nemen”, laat de partij optekenen.

BEKIJK OOK
VHP: vaderschap is een dankbare taak

“Het spelen van spelletjes op een computer kan positieve effecten hebben op de kinderen. Van educatieve spelletjes kunnen de schoolkinderen veel leren, bovendien leren zij omgaan met de computer.

“Bij bepaalde methoden worden ook vaak een programma aangeleverd waarop kinderen aan een bepaald thema kunnen werken en leren. En dit is een van de doelstellingen van de VHP om de schoolgaande jeugd de gelegenheid te bieden, gebruik te kunnen maken van de moderne technologie.”