fbpx
SRiS komt met SRiSbundel Arbeidswet- en regelgeving

GFC NIEUWS- De Stichting voor de Rechtsorde in Suriname (SRiS) heeft als één van haar doelstellingen het uitgeven van juridische literatuur en wetgevingsproducten.

In dat kader is SRiS uitgekomen met de “SRiSbundel Arbeidswet- en regelgeving”.

SRiS heeft als eerste gekozen voor de bundeling van de arbeidswet- en regelgeving omdat wij allemaal direct of indirect vroeg of laat in ons leven met dit rechtsgebied te maken krijgen. Daarnaast kan een arbeidsconflict voor zowel de werkgever als de werknemer verstrekkende gevolgen hebben.

Kennis en een juiste toepassing van het arbeidsrecht is daarom een must. In de wetten in deze bundel zijn de wetswijzigingen verwerkt en zijn de memories van toelichting opgenomen.

Deze uitgave van arbeidswetten en -besluiten is niet alleen bedoeld voor werkgevers en werknemers, voor rechtenstudenten en -docenten, praktijkjuristen (rechters, advocaten), maar ook voor besturen van werknemers- en werkgeversorganisaties en voor ambtenaren die tewerkgesteld zijn op het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken en overige ministeries.

Ook wetgevingsjuristen kunnen vanuit hun taakstelling goed gebruik maken van deze bundel. De “SRiSbundel Arbeidswet- en regelgeving” is te verkrijgen bij de Stichting voor de Rechtsorde in Suriname.

De bundel kost SRD 250,– en studenten kunnen de bundel op vertoon van hun studentenpas aanschaffen voor SRD 150.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.