Sri Sri Yoga Level 2 voor de eerste keer in Suriname

GFC NIEUWS- Art of Living Suriname organiseert van 6 tot en met 9 februari voor de eerste keer de Sri Sri Yoga Level 2 in Suriname.
Deze cursus wordt verzorgd door internationale gerenommeerde spreker en trainer, Swami Paramtej.
Als yoga liefhebbers zijn velen van ons op zoek naar een yoga cursus die ons kan helpen de diepten van yoga te verkennen – van filosofie tot praktijk.
Sri Sri Yoga Level 1 laat ons kennismaken met de technieken van asana, pranayam en meditatie; terwijl Sri Sri Yoga Level 2 ons de mogelijkheid biedt om dieper in het rijk van yoga te gaan en te begrijpen wat het betekent om als een yogi te leven!
Geavanceerde yoga hoeft niet moeilijke yoga te betekenen. Hier krijgen we een grondige verkenning van yoga houdingen, oude yogakennis, ademhaling en meditatie in een zachte maar diepgaande, feestelijke en vreugdevolle setting. Ook wordt er aandacht besteedt aan intense reinigings- en genezingsprocessen voor het lichaam, resulterend in verruiming van bewustzijn en balans.
De Sri Sri Yoga Level 2 zal plaatsvinden Yoga Peetha Happiness Centre aan de Picassostraat 113. Deelname is alleen mogelijk als men reeds deelgenomen heeft aan de Happiness Program (voorheen AOL part 1/ basiscursus) of YES!+ en de Sri Sri Yoga Level 1.

Overige berichten