fbpx

SRD 90.000,- voor nabestaanden aanrijding Afobakaweg

GFC NIEUWS- Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft de nabestaanden van alle zes verkeersslachtoffers die op 6 december zijn gevallen financieel ondersteund.
De families waren op 15 december bij Brunswijk om de financiële steun te ontvangen. Drie families hebben een bedrag van SRD 15.000 ontvangen, een andere nabestaande ontving SRD 10.000 en de bloedverwanten van de moeder en dochter die omkwamen, hebben SRD 34.000 ontvangen om de slachtoffers ten grave te dragen.
De familie Paulus is het zwaarst getroffen. Zij verloren vier familieleden tijdens het ongeval. “Voor het eerst is het voorgevallen dat één familie zoveel dierbaren kwijt is geraakt. Dit is een zware slag voor de familie”, zei de vp treurend. Brunswijk is reeds lang bevriend met de familie Paulus, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.
Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting zal de nabestaanden ook bijstaan. Rutu Paulus bedankte de vp namens alle nabestaanden: “Wij zeggen u dank voor deze steun om de begrafeniskosten te kunnen dekken.”
Dit tragisch ongeval vond plaats nabij de nieuwe Highway in Para. Een Noah-busje en een pick-up kwamen met elkaar in botsing. Zes personen die in het busje zaten, lieten het leven. Vijf ter plekke en het 6e slachtoffer overleed in het ziekenhuis.

BEKIJK OOK
Amazone Partij Suriname: falend beleid regering, Inheemsen worden aan het lijntje gehouden