SRD 246.000 opgehaald tijdens Gi Wan Anu 2017

De Gi Wan Anu campagne 2017 van Stichting Su Aid heeft ruim SRD 246.000 opgeleverd. Vrijdag werd op het bordes van Radio 10 de definitieve eindstand bekendgemaakt. Het exacte bedrag dat is ingezameld, bedraagt SRD 246.364,09.

Tevens werden ook de prijzen van de Su Aid-loterij en de Su Aid SMS-actie aan de winnaars overhandigd.

De prijs bij de Su Aid-loterij was een auto van het merk Toyota model Vitz (2009) welke is gesponsord door Pan American Motors en twee donateurs die anoniem willen blijven. De trekking vond plaats op 21 december 2017 onder toezicht van het Korps Politie Suriname (KPS) en de Nationale Loterij Suriname (NLS). De gelukkige winnaar is geworden Anita Kasi (lot nummer 200). Haar werden gisteren de sleutels en documenten die horen bij de auto overhandigd.

De prijzen bij de SMS-actie waren twee tickets ter beschikking gesteld door de Surinaams Luchtvaartmaatschappij (SLM). Onder zowel Telesur als Digicel nummers die hebben meegedaan, is er één (1) ticket verloot. Ook deze trekking vond plaats onder het toezicht van het KPS en NLS. De winnaars zijn Theresa Rosheuvel (Telesur) en Erica Landkoer (Digicel), die beiden hun prijs vrijdag in ontvangst hebben genomen.

In 2017 heeft Su Aid ingezameld voor projecten die te maken hebben met kunst, sport en cultuur. Organisaties hebben tot en met 31 januari 2018 de tijd om hun project in te leveren bij de Stichting.

Eind februari is het de bedoeling dat bekend wordt gemaakt welke projecten door het Su Aid-bestuur zijn goedgekeurd, en in aanmerking komen voor financiering.

Verder is er ook ingezameld voor de aankoop van drie rolstoelbussen voor instellingen die seniorenburgers opvangen.(GFC)

Overige berichten