Spraakmakende muziektheatervoorstelling over bewustwording borstkanker

De Stichting Pink Ribbon Suriname start in juli wederom een bewustwordingscampagne middels een reeks spraakmakende muziektheatervoorstellingen in Theater Thalia.

De Stichting heeft regisseur Ivan Tai-Apin bereid gevonden met de actrice Helianthe Redan een monoloog te schrijven en te presenteren onder begeleiding van de gitarist Jason Eduwaiti.

De muziektheatervoorstelling “Mohini, Fighting Against Time”, zal in de periode 16 juli tot en met 22 juli worden vertoond in Theater Thalia.

Er zullen in deze reeks drie voorstellingen in de ochtend worden gehouden voor middelbare scholen, en twee avondvoorstellingen voor het groter publiek.

De premiere, het “PINK CARPET Event”, vindt plaats op vrijdag 19 juli. Het “PINK CARPET Event”, is een speciale fundraisingsactiviteit in de vorm van een VIP-voorstelling.

Het laatste “PINK CARPET Event”, vond plaats op 9 maart 2013, bij het éénjarig bestaan van Stichting Pink Ribbon Suriname.

De grote stand-up comedian Jandino Asporaat kwam speciaal over om een fantastische show in de Royal Ballroom neer te zetten.

Overige berichten