fbpx

Sport- en Jeugdzaken continueert capaciteitsversterking met e-learning

GFC NIEUWS- Het Onder Directoraat Onderzoek Informatie en Kadervorming (OIK) van het ministerie van Sport- en Jeugdzaken continueert capaciteitsversterking middels e-learning.
In het kader hiervan volgen momenteel ongeveer 84 staf, personeelsleden en ook jeugdvertegenwoordigers een (refreshment) training in time- en projectmanagement, dat verzorgd wordt door de Junior Chamber International Suriname (JCI) via het platform Zoom.
Voor het effectief en efficiënt uitvoeren van het sport- en jeugdbeleid en het behalen van de gestelde doelen van het ministerie, vindt de continuering plaats.
Het ministerie heeft reeds enkele jaren een samenwerking met JCI Suriname. Met het oog op de ontwikkeling van de jeugd en de taak van het ministerie is de overeenkomst wederom tot stand gekomen en wel voor twee jaren. Met deze ondertekening zijn externe deskundigen aangetrokken ten einde bij de jeugd en personeelsleden van het ministerie de nodige skills te ontwikkelen, die het functioneren dienen te verbeteren.
Het streven is om meerdere trainingen aan te bieden en steeds meer personeel met de trainingen te accommoderen. De trainingen zijn op maandag 22 juni gestart en worden binnen 2 weken afgewerkt.

BEKIJK OOK
Gewapende mannen overvallen autobestuurder en meerijders nabij Cassipora