fbpx
Spookachtige beelden: twee geesten trainen in gym terwijl politieambtenaren toekijken

GFC NIEUWS- Enkele bizarre beelden die bij een outdoor gym in Kanshiram Park in het noorden van de Indiaanse stad Uttar Pradesh werden gefilmd, houden het internet in de ban sinds ze online verschenen.

De video werd al honderdduizenden keren bekeken en gedeeld, en vormt voer voor hevige discussies over het bestaan van spoken.

Heel wat kijkers zijn ervan overtuigd dat twee oefentoestellen die op en neer gingen, werden bediend door geesten.

De beelden zijn vastgelegd door surveillerende politieagenten.

Een persoon tweette: “Ik geloof gewoonlijk niet in geesten, maar ik schrok me rot toen ik het filmpje bekeek.

Maar niet eenieder is onder de indruk van de beelden.

Bollywoodacteur Vivek Oberoi zegt dat de machines een tijdje zelf voortbewegen als die eenmaal door iemand in beweging zijn gebracht. Hij vindt dat het onsmakelijke grap is van iemand om het park een slechte naam te geven en roept op om de geruchten niet verder te verspreiden.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…