fbpx
Spoed alv Surinaamse Politiebond

De Surinaamse Politiebond (SPB) komt vanmorgen in een spoed algemene ledenvergadering (alv) bijeen.

Leden van het Regio Bijstandsteam (RBT) hebben het werk woensdag om 18.00 uur neergelegd en verzamelden zich bij de Politie Academie.

De stakende leden zijn het oneens met een besluit van de Afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) van het Korps Politie Suriname (KPS) om drie politiefunctionarissen in verzekering te stellen.

Het gaat om drie agenten die tijdens een voetbalwedstrijd in de clinch raakten met een gezin dat naast het sportveld van Randjiet Boy’s woont.

Het gezin deed aangifte bij de politie en werd de zaak onderzocht door OPZ. De agenten zijn dinsdag verhoord. Hierna volgde hun in buitenfunctie,- en in verzekeringstelling.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.