fbpx

Splashmaster Dj Gilly brengt Summer Vibes

Ongeveer een half jaar geleden kondigde Dj/producer Splashmaster Dj Gilly aan dat hij met een nieuw en uniek product op de markt zou komen. ‘Party Update 2K15 Prt.1’, zijn allernieuwste productie als de Surinaamse top Notch Dj, is vanaf vrijdag verkrijgbaar.

“Ik ben super enthousiast om mijn nieuwste productie te presenteren aan mijn fans en degene die geduldig op mijn nieuwste creatie hebben gewacht. Party Update 2K15 zal jouw een buitengewone summer vibe geven and will rock you. Bij het beluisteren van deze mix-tape kan je niet stil zitten op de beste R&B, Dancehall, Moombahton, Soca, Hip Hop & Rap, Afro dance, Nederlandse & Surinaamse beats. Ik kan mijn mix-tape onderscheiden mede dankzij de artiesten die samen met mij de studio ingedoken zijn om special voor ‘Party Update’ een dubplate van hun populaire track te maken”, zegt hij.

Splashmaster Dj Gilly definieert de naam ‘Party Update’ doordat hij de meest recente muziekgenres, artiesten, populaire tracks en de beste beats aller tijden samen brengt naar een moderne stijl.

Na de succesvolle ‘Touch Deep Reggae Mix-tape’ in 2014 uitgebracht te hebben kreeg Splashmaster Dj Gilly de uitnodiging om in Jamaica op te treden. Waar hij vol trots ons land vertegenwoordigde als muziekambassadeur.

Tijdens zijn tour in Jamaica mocht hij kennismaken met artiesten uit verschillende landen o.a. de Verenigde Staten en Jamaica, waarmee hij samenwerkingen is gestart.

Hij creëerde zijn ‘Party Update Album’ met een duidelijke visie en droom voor ogen; met zijn nieuwste productie probeert de hij nog een platform dan zijn welbekende ‘Sranan Taki Mix’en evenementen te creëren om internationale samenwerkingen in de muziekindustrie te bevorderen en versterken. Verschillende artiesten als; Esco van Leftside Family, Icandy, Fantan Mojah, Rickman G, Pysano, Vanessa Bling, Tranga Rugie en zelfs een combinatie met Ir-Sais uit Aruba en Nederland hebben meegewerkt aan de nieuwe mix-tape.

Dj Gilly viert dit jaar zijn 10 – jarig Jubileum van zijn ‘Sranan Taki Mix & evenement’. Sranan Taki is een platform dat hij 10 jaar geleden heeft gecreëerd om nieuwe en talentvolle artiesten met Surinaamse oorsprong een kans te bieden om zich te profileren. De Sranan Taki Mix is ieder jaar succesvol uitgebracht en hiermee heeft Dj Gilly een record aan nationale samenwerkingen op zijn naam staan.

Splashmaster Dj Gilly zegt: als artiesten en producers moeten wij meer samenwerken en elkaars muziek promoten in de verschillende landen en naar een hoger niveau tillen”.

Hij wil zich volledig richten op zijn nieuwste producties en is bezig met het organiseren van evenementen in Suriname met een internationale allure.