Spermadonor heeft wereldwijd 150 kinderen, ook in Zuid-Amerika

GFC NIEUWSREDACTIE- Een spermadonor die ongeveer 150 kinderen heeft verwekt, heeft nog eens drie vrouwen bezwangerd.

De man genaamd Joe Donor, uit Vermont, VS, zegt dat hij zijn sperma sinds 2008 doneert, met gemiddeld ongeveer 10 baby’s per jaar.

Nu beweert de 50-jarige dat naast de zes vrouwen die hij eerder dit jaar heeft bezwangerd, hem is verteld dat er nu nog drie vrouwen zijn kind verwachten in 2021, meldt LAD Bible.

De man beweert dat hij de vrouwen heel graag helpt. Intussen heeft hij een aantal van de vrouwen ontmoet. “Ik heb het gevoel dat ik de gelukkigste man ter wereld ben die vrouwen kan helpen in tijden van nood. Het was geweldig om te horen dat drie vrouwen die ik tijdens mijn verblijf in het VK heb ontmoet, nu zwanger zijn.” Hij voegde eraan toe: “Er is geen beter kerstcadeau dan dat.”

Eerder dit jaar zei Joe dat hij het grootste deel van de lockdown in Argentinië heeft doorgebracht nadat hij daar vast kwam te zitten tijdens een reis om zijn sperma te doneren.

“Ik heb wereldwijd ongeveer 150 kinderen, maar er zijn momenteel vijf vrouwen die zwanger zijn van mijn kinderen. Het coronavirus heeft me niet afgeremd en ik heb het drukker dan ooit. Ik vind het geweldig om foto’s te zien van de baby’s als ze worden geboren, omdat veel van hen op mij lijken. Ik heb geen financieel voordeel bij het verstrekken van mijn sperma aan vrouwen, ik vind het gewoon leuk om mensen te helpen.”

Het is niet bekend of er ook kinderen van de man in Suriname rondlopen.

Foto ter illustratie: Zach Vessels