fbpx

Speciale editie Bigi Broki Waka op 3 januari

GFC NIEUWS- Ook stichting Bigi Broki Waka kan begin 2021 geen groots evenement houden.
In verband met de ontwikkelingen en maatregelen met betrekking tot Covid-19 zal de Bigi Broki Waka – die gepland staat voor 3 januari 2021 – geen doorgang vinden in de gebruikelijke vorm.
Op dit moment is de organisatie in overleg met de autoriteiten om de nodige goedkeuringen te krijgen voor een alternatief, “waarbij zowel jouw als onze gezondheid voorop staat,” laat de organisatie weten. Dit keer worden alleen de 5K en 10K snelloop georganiseerd op de Wijdenboschbrug.
Dit keer zal de organisatie geen grote hoeveelheid hardlopers kunnen faciliteren. Stichting Bigi Broki Waka heeft hierom het onderstaande moeten besluiten.
Om deel te kunnen nemen aan de 5 of 10 km snelloop zal je aan de volgende voorwaarden moeten voldoen:
Je hebt in de afgelopen 3 jaren minimaal 1x deelgenomen aan het betreffende onderdeel van de Bigi Broki Waka. Als basis hiervoor gelden de uitslagenlijsten zoals die op de website www.bigibrokiwaka.com gepubliceerd staan.
Voor de 5-km snelloop geldt: de lopers met de 200 snelste inschrijftijden (130 heren, 70 dames) worden toegelaten om deel te nemen aan de 5-km snelloop. Voor de 10-km snelloop geldt: de lopers met de 100 snelste inschrijftijden (65 heren en 35 dames) worden toegelaten om deel te nemen aan de 10-km snelloop.
Aanmelding voor de 5 en 10km snelloop
Lopers die interesse hebben voor deelname aan de snelloop zullen zich vooraf moeten aanmelden. Aanmelden kan tor en met 22 december via de volgende link:
Aanmelden 5 en 10 km snelloop
Op 24 december ontvangen geregistreerden per e-mail bericht of die zich mag inschrijven voor de loop.
Deelnamebedrag: 50 SRD per deelnemer.
Start: aan de voet van de brug aan de zijde van Paramaribo. Dit betekent dat zowel de 5 als 10 km snelloop 2x over de brug zullen gaan.
Publiek voor de snelloop is in verband met de maatregelen niet toegestaan.

BEKIJK OOK
VHP content met uitspraak Constitutioneel Hof