fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

SOZAVO komt geregistreerden tegemoet

GFC NIEUWS- Ruim 4000 huishouden die zich hebben geregistreerd voor de ondersteuning van 1500 SRD, krijgen een voedselpakket van het ministerie van Sociale Zaken & Huisvesting (Sozavo).
Deze burgers hebben vanwege Covid-19 geen of een verminderd inkomen.
“Zij hoeven niet naar de verschillende distributieplekken om hun pakket op te halen, omdat zij hun pakket thuis zullen krijgen”, laat Sozavo-directeur Angela Salmo weten. “Wij hebben uw informatie van het ministerie van Arbeid en u zal zo spoedig mogelijk uw pakket thuis bezorgd krijgen.”
Ook andere organisaties en personen die zich hebben geregistreerd voor een pakket, en het verzoek hebben gedaan het aan te laten leveren, zullen hun pakket bezorgd krijgen. Alleen de mensen die zich via een app of sms hebben geregistreerd en personen die zich nog niet hadden gemeld, moeten het pakket ophalen. Salmo: “Een groot aantal van deze mensen hebben wij ook al voorzien van een pakket.” Wie zich al heeft geregistreerd, hoeft dat niet meer te doen.
Degenen die naar de distributieplekken komen, moeten zich houden aan de preventie- en orderegels. Er zijn drie rijen. “Een rij voor mensen met een beperking, senioren, zwangeren en alle mensen die niet in staat zijn lang te staan. De tweede rij is voor mensen die zich via de app of sms hebben geregistreerd. De derde rij is voor mensen die zich niet hebben geregistreerd.”
De pakketten kunnen vanaf 12:00 uur worden opgehaald. Digitaal zal worden gecontroleerd of de gegevens kloppen en of de persoon niet al een pakket heeft ontvangen. Salmo: “Behalve uw ID-kaart wordt aanbevolen uw familieboekje mee te nemen. Gezinnen die bestaan uit meer dan vijf personen hebben namelijk recht op twee pakketten. Vergeet uw mond- en neusbedekking niet en houd anderhalve meter afstand van mensen in uw omgeving.”
De distributie naar volgorde lettersysteem:
Zaterdag 20 juni – T, U, V, W, X, Y, Z
Dinsdag 23 juni – F, G, H, I, J
Donderdag 25 juni – K, L, M, N, O
De pakketten zullen op de volgende locaties worden verstrekt tussen 13:00 uur en 16:00 uur:
Paramaribo
Hoofdkantoor ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting
Waterkant # 30 – 32
OS Maretraite – Wilhelministraat (tegenover KFC)
OS Munder Buiten – Munderstraat (naast Politiepost Munder Buiten)
OS Gennipschool – Welgelegenstraat # 50
Buurtorganisatie Albuflo – Pawon Singoredjostraat – Flora
Stibula – Tigristraat # 7 – Latour
Zaal De Goedeverwachting – De Goedeverwachting # 107
OS Pontbuiten – Nieuwzorg hoek Mattheüsoek
OS Winti Wai – Van Kallenweg hoek Brokolonkostraat
Pintisai place- Eframzegen
Wanica
Mulo Koewarasan – Wajamoeweg
OS Johannes Vrolijkschool – Kotomissielaan – Lelydorp
OS Tout Lui Faut – Martin Luther Kingweg # 189
OS 1 Livorno – (Ramnand Sewbaranschool)- Pandit Paltan Tewarieweg hoek Botromankiweg
Alle mensen in alle districten komen in aanmerking voor een pakket als zij voldoen aan de criteria om in aanmerking te komen voor een Covid-19 steunpakket”, zegt de Sozavo-directeur.
Alle districten hebben verzoeken gedaan voor pakketten. De districtscommissarissen zullen bekendmaken waar mensen zich kunnen registreren die dat nog niet hadden gedaan. “Wij zijn u niet vergeten en zullen ervoor zorgen dat ook u uw pakket krijgt. Heel veel mensen in alle districten hebben reeds hun pakket ontvangen.”

OOK INTERESSANT
Granman Saramaccaners vraagt onmiddelijke vrijlating activist Asawini