fbpx
Sozavo garandeert dat alle geregistreerde behoeftigen hun ondersteuningspakket krijgen

GFC NIEUWS- Alle behoeftige personen die zich hebben geregistreerd voor een pakket bij het ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting (Sozavo) zullen geholpen worden.

Sozavo-directeur Angela Salmo zegt dat uit de administratie van het voedselpakkettenproject is gebleken dat er nog enkele personen zijn die zich hebben geregistreerd op één van de locaties die nog geen pakket hebben ontvangen. Er zal contact gemaakt worden met deze mensen wanneer zij hun pakket kunnen afhalen.

De registratie via de app en sms is al stopgezet. De mensen die zich reeds hebben geregistreerd bij de districtscommissaris en aan de Gongrijpstraat hoeven niet meer naar een Sozavo-wijkkantoor te gaan om zich opnieuw te registreren.

Personen die wonen in Brokopondo en Sipaliwini hoeven zich niet te registreren.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…