fbpx

Sopropo om diabetes en kanker te genezen

Sopropo-thee wordt aangeraden voor de behandeling en de preventie van onevenwichtigheden in het bloedsuikergehalte, zoals het geval is bij diabetes. De hoge concentratie aan antioxidanten verlaagt het bloedsuikerniveau, waardoor het ideaal is voor mensen die lijden aan type II diabetes.

Na vele studies die gedaan werden om de antikanker-eigenschappen van sopropo te onderzoeken, heeft men kunnen aantonen dat deze groente antikanker-eigenschappen bevat die de groei kunnen remmen van maligne cellen bij borstkanker en andere types kanker.

OOK INTERESSANT
Als je multimiljonair bent en toch nog gaat werken om je vrije tijd te vullen is er iets goed mis

Volgens een studie die gepubliceerd werd in het tijdschrift Cancer Research, hebben wetenschappers kunnen aantonen dat sopropo-extract het vermogen heeft om de groei van kankercellen tegen te gaan dankzij de hoge concentratie aan antioxidanten die zich in de groente bevindt. Deze antioxidanten helpen de cellen in het lichaam beschermen en verminderen de schade die wordt aangericht door vrije radicalen, slechte voeding, schadelijke stoffen in de omgeving, sigarettenrook etc.