fbpx
Somohardjo ziet af van ministerspost

GFC NIEUWS- Voorzitter Paul Somohardjo van de Pertjajah Luhur (PL) ziet af van een ministerspost.

“Ik ambieer geen ministerspost. Uit enthousiasme zou ik hebben gezegd dat ik de minister wordt op Binnenlandse Zaken,” zei de PL-voorman vanmorgen op een persconferentie van de samenwerkende coalitiepartijen in Stichting De Olifant waar er informatie is gegeven over de gesprekken die de afgelopen dagen zijn gevoerd, het vervolgtraject en de financieel-economische situatie in het land.

Op de dag van de ondertekening van het protocol van samenwerking tussen de samenwerkende coalitiepartijen op 30 mei zei Somohardjo dat hijzelf de minister wordt bij Biza. Hij ziet daarvan af. PL kreeg twee ministers: Biza en Sociale Zaken & Volkshuisvesting toegewezen.

Somohardjo benadrukt dat het uiteindelijk gaat om het beleid dat gevoerd zal worden. Tijdens de persconferentie vandaag riep hij alle politieke organisaties die aan de verkiezingen hebben deelgenomen op om hun schouders onder het werk te zetten, omdat eenieder nodig is om het land verder tot ontwikkeling te brengen.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…