fbpx
Sommige Surinaamse vrouwen zijn net als kleine kinderen!

INGEZONDEN- Sommige vrouwen gedragen zich net als kleine kinderen. Hun gedrag is zo afstotend, zo belachelijk! Ik sta er vaak versteld van hoe kinderachtig deze vrouwen, vaak ook op hoge leeftijd, doen en zichzelf vrijwillig en doelbewust ronduit belachelijk maken!

Als je pas 18 jaar oud bent kan ik me een klein beetje voorstellen dat je nog meedoet aan kinderachtige dingen. Het kan dat je langer bent blijven ‘vastzitten’ in je vroege jeugd. Ik kan daar een klein beetje begrip voor opbrengen.

Maar dat volwassen vrouwen van zelfs boven de 25 jaar zich nog laten beïnvloeden door absoluut idiote trends die gevoed worden via sociale media, is wel zeer ernstig.

Zo heb je vrouwen die meedoen aan het plakken van een foto van een oor, neus en tong van een hond op hun eigen gezichtsfoto. Deze bewerkte foto wordt vervolgens geplaatst op hun Whatsapp profiel. Waarom doen ze dat? Omdat anderen het doen, moeten zij het ook. Een “gek” is ooit hiermee begonnen en iedereen doet die maar na, want “ze moeten er ook bij horen”. Absurd! Een typische illustratie van dom kuddegedrag.

Ik heb dergelijke foto’s zelfs op het Whatsapp profiel gezien van een 67- jarige vrouw. Hoe moet ik deze bejaarde nog serieus nemen? Ik zou mij kapot schamen. Zo kinderachtig! Een echte vrouw op niveau doet dat niet!

Zo zie je vaker onzinnige trends langskomen waar vooral vrouwen erg gevoelig voor zijn. Net als kinderen zijn deze mensen makkelijk te verleiden.

15 jaar geleden waren er nog nauwelijks vrouwen die een tatoeage hadden. Maar een “gekke vrouw” is ermee begonnen en heeft vervolgens foto’s geplaatst op sociale media. Wat is het gevolg? Haast elke dag zie ik tegenwoordig vrouwen die hun benen, armen, gezicht, buik, bil, nek en soms zelfs hun vagina hebben verminkt met afschuwelijke tatoeages. Ze dragen bewust zo min mogelijk kleding om hun tatoeages te laten zien. Zij willen er ook bij horen, net als kleine kinderen!

Wat zal er binnenkort weer volgen uit het buitenland? Met welke belachelijke trend worden wij weer geconfronteerd? Moeten wij in Suriname al die rommel ook overnemen? Het is ergens zielig dat zoveel vrouwen zich zo snel laten beïnvloeden, net als kinderen van 5 en 6 jaar oud.

Ik doe een beroep op alle Surinaamse vrouwen om zich niet zo makkelijk te laten beïnvloeden door deze rommel. Denk goed na hoe jij je presenteert. Maak jezelf niet belachelijk. Een echte vrouw, een “lady”, staat met beide benen op de grond en laat altijd het gezond verstand prevaleren. Die doet normaal! Stop met die waanzin!

J. Kerto
Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…