Sommige Surinaamse vrouwen zijn net als kleine kinderen!

INGEZONDEN- Sommige vrouwen gedragen zich net als kleine kinderen. Hun gedrag is zo afstotend, zo belachelijk! Ik sta er vaak versteld van hoe kinderachtig deze vrouwen, vaak ook op hoge leeftijd, doen en zichzelf vrijwillig en doelbewust ronduit belachelijk maken!

Als je pas 18 jaar oud bent kan ik me een klein beetje voorstellen dat je nog meedoet aan kinderachtige dingen. Het kan dat je langer bent blijven ‘vastzitten’ in je vroege jeugd. Ik kan daar een klein beetje begrip voor opbrengen.

Maar dat volwassen vrouwen van zelfs boven de 25 jaar zich nog laten beïnvloeden door absoluut idiote trends die gevoed worden via sociale media, is wel zeer ernstig.

Zo heb je vrouwen die meedoen aan het plakken van een foto van een oor, neus en tong van een hond op hun eigen gezichtsfoto. Deze bewerkte foto wordt vervolgens geplaatst op hun Whatsapp profiel. Waarom doen ze dat? Omdat anderen het doen, moeten zij het ook. Een “gek” is ooit hiermee begonnen en iedereen doet die maar na, want “ze moeten er ook bij horen”. Absurd! Een typische illustratie van dom kuddegedrag.

Ik heb dergelijke foto’s zelfs op het Whatsapp profiel gezien van een 67- jarige vrouw. Hoe moet ik deze bejaarde nog serieus nemen? Ik zou mij kapot schamen. Zo kinderachtig! Een echte vrouw op niveau doet dat niet!

Zo zie je vaker onzinnige trends langskomen waar vooral vrouwen erg gevoelig voor zijn. Net als kinderen zijn deze mensen makkelijk te verleiden.

15 jaar geleden waren er nog nauwelijks vrouwen die een tatoeage hadden. Maar een “gekke vrouw” is ermee begonnen en heeft vervolgens foto’s geplaatst op sociale media. Wat is het gevolg? Haast elke dag zie ik tegenwoordig vrouwen die hun benen, armen, gezicht, buik, bil, nek en soms zelfs hun vagina hebben verminkt met afschuwelijke tatoeages. Ze dragen bewust zo min mogelijk kleding om hun tatoeages te laten zien. Zij willen er ook bij horen, net als kleine kinderen!

Wat zal er binnenkort weer volgen uit het buitenland? Met welke belachelijke trend worden wij weer geconfronteerd? Moeten wij in Suriname al die rommel ook overnemen? Het is ergens zielig dat zoveel vrouwen zich zo snel laten beïnvloeden, net als kinderen van 5 en 6 jaar oud.

Ik doe een beroep op alle Surinaamse vrouwen om zich niet zo makkelijk te laten beïnvloeden door deze rommel. Denk goed na hoe jij je presenteert. Maak jezelf niet belachelijk. Een echte vrouw, een “lady”, staat met beide benen op de grond en laat altijd het gezond verstand prevaleren. Die doet normaal! Stop met die waanzin!

J. Kerto
Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

Overige berichten