fbpx

SUFOV-schip heeft nu vrouw als kapitein

GFC NIEUWS- Bij de Surinaamse Fotografen Vereniging (SUFOV), heeft het bestuur onder leiding van Frank Doelwijt de scepter overgedragen aan een nieuw gekozen bestuur met als voorzitter Sabrina-Merdean Esajas.

Voor het eerst in de geschiedenis van 26 jaar heeft het SUFOV-schip nu een vrouw als kapitein.

Sabrina zegt: “Met dit team zal ik mijn uiterste best doen om de club nog meer bekendheid te geven, het ledental verder te vergroten en samen met de leden enkele nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Afgelopen zondag vond de Groen Paramaribo PhotoWalk plaats die werd georganiseerd door Tropenbos Suriname en SUFOV. Dit in het kader van het bewust maken van de gemeenschap van het belang van bomen en planten voor de leefbaarheid van onze woongebieden.

BEKIJK OOK
Bedrijfsleven en vakorganisaties willen annulering verhoging EBS-tarieven

De deelnemers kregen elk een leuk cadeau als aandenken en wachten nu op de uitslag van een onafhankelijke jury, die zal bepalen wie van hen in de prijzen is gevallen.

De deelnemers maakten foto’s vanaf het kerkplein, richting de Cultuurtuin en richting Palmentuin en de Waterkant.

Op de foto: Anthony Moeridjan (penningmeester), Sanjay Nannan (tweede secretaris), Ruby Setropawiro (tweede penningmeester), Max Main (commissaris) en zittend Dion Howard (ondervoorzitter), Sabrina Esajas (voorzitter) en Winston Oldenstam (secretaris).