fbpx
Soemita drukt DNA-kandidaten op het hart standvastig te zijn

De KTPI heeft op zaterdag 25 april een structurenvergadering belegd in het ressort Koewarasan in het district Wanica. Hierbij waren ook vertegenwoordigers van de verschillende partners binnen het Alternatieve Combinatie, waarvan de KTPI deel uitmaakt aanwezig.

Op deze vergadering mochten de aanwezigen kennis maken met de DNA- kandidaten van de KTPI van de verschillende districten.

De verschillende sprekers hebben op hun manier aangegeven wat ze in het voortuitzicht hebben voor hun respectievelijke districten. Zij hebben hun plannen en visie voor hun districten uiteengezet. Landbouw, Onderwijs, het opzetten van speciale scholen, het opzetten van gezondheidscentra, het opzetten van kleine bedrijven waren enkele van de zaken die naar voren zijn gebracht door de kandidaten.

De ABOP werd vertegenwoordigd door Cynthia Chin die in een korte boodschap de mensen opriep om op 25 mei bewust te stemmen. ” Ik voel de eenheid en de saamhorigheid hier”, zei Chin. “Met deze eenheid en saamhorigheid zullen we gaan voor ontwikkeling en welvaart voor een ieder in Suriname”.

Voorzitter Willy Soemita gaf in zijn boodschap aan dat geen van de kandidaten van de KTPI ooit eerder gekandideerd was door de partij.” Ik heb nieuwe frisse en jonge mensen naar voren geschoven die het werk zullen moeten doen’, aldus Soemita.

Hij riep de kandidaten op om zich maximaal in te zetten om de verkiezingsoverwinning te behalen in de verschillende districten. Hij waarschuwde de kandidaten ook om de geschiedenis niet weer te laten herhalen om na de verkiezingen de partij te verlaten wanneer ze eenmaal gekozen zijn.

De zetels zijn van de partij en van het volk. ”Laat het ook zo blijven”, stelde hij. Hij benadrukte dat de Alternatieve Combinatie het alternatief zal zijn om een regering te vormen na de verkiezingen.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…