fbpx

Socialsuriname.com lanceert vernieuwde mobiele app en website

Social Suriname, de grootste lokale review- en informatiewebsite voor bedrijven, kondigde zaterdag de lancering van push notificaties in haar mobiele app aan. Social Suriname helpt gebruikers de beste en dichtstbijzijnde lokale bedrijven te vinden door locatie-bewuste technologie oftewel gps-technologie te gebruiken.

De mobiele app is gratis te downloaden via zowel Google Play Store als de Apple App Store.

“Social Suriname’s lokale reviews in combinatie met de mogelijkheid om precies te bepalen waar ubent, is de ultieme lokale zoekactie”, zegt Voigt, medeoprichter en technisch directeur van Social Suriname. Wij proberen onze app steeds aantrekkelijker te maken voor haar gebruikers. En nu kunnen we ze in real-time op de hoogte houden van veranderingen, updates en nieuwigheden in de app, door push-notifications.

Social Suriname is de enigste digitale gids in Suriname waarin men lokale bedrijven en evenementen kan vinden. Met meer dan 10.000 bedrijven van Suriname en het Caribisch gebied en bepaalde locaties in Amerika is Social Suriname de grootste gids met een steeds groeiend aantal gebruikers en locaties.

BEKIJK OOK
NH installeert commissie ter bescherming van Surinaams belang bij Iamgold

Social Suriname zet zich in voor het verbeteren van de lokale en toeristische ervaring in Suriname en in het buitenland door bedrijven te helpen hun ‘online presence’ en klantrelaties effectief te vergroten, waardoor hun omzet toeneemt en tevens de effectiviteit in communicatie bij het reizen in Suriname en de regio wordt verbeterd.

Zonder enige twijfel is het grootste pluspunt van de Social app de indrukwekkend grote database met informatie. Niet alleen is de app in staat om te zoeken naar lokale bedrijven, maar gebruikers kunnen ook zoeken naar bedrijven in de regio en bepaalde locaties in Amerika. Om maar enkele op te noemen: Miami, Tampa, Orlando, Bahama’s, Aruba, Barbados en Bonaire. Heeft udus plannen om op reis te gaan, dan is de Social app zeker een aanrader om shopping, food en family fun hotspots te vinden.

Vooral toeristen komen dus zeker ook aan hun trekken door gebruik te maken van de Social app.(GFC)