fbpx

Social Media Conference 2020 goes digital

GFC NIEUWS- De Social Media Conference is een jaarlijks terugkerend event met de focus op ontwikkeling binnen het gebied van social media in Suriname, het Caraïbische gebied en de rest van de wereld.
Sinds de eerste editie van de conference in 2017, is dit evenement jaarlijks gegroeid in sessies en sprekers uit Suriname, de VS en Nederland.
De huidige Covid-19-situatie heeft gemaakt dat de focus van de Social Media Conference dit jaar zal zijn op Social Media Strategie, Online Advertising, Content Marketing, Personal Development en E-Commerce.
De conferentie is volledig digitaal, maar het conferentiegevoel wordt behouden. De conferentie is dit jaar ook verlengd tot 5 dagen: 26 t/m 30 oktober 2020.
Sprekers zijn: Jay Austin, Jennifer Radke, Keirsin Tjon Pian Gi, Jonathan Wong Swie San, Helio Phoeli zijn slechts enkele van de sprekers die er dit jaar weer zijn.
Sprekers die de conferentie dit jaar versterken, zijn: Mike Allton (Brand Evangelist bij Agorapulse), Dorien Morin-van Dam (social media strategist in de Verenigde Staten), Simon Noerdjan van Bit Dynamics, Sheetal Sujan van Lybra Training, Coaching and Consulting, Madhu Mathoera van BE(E) Top of Mind, Sammy Mohammed van Skiplino, Resley Stjeward en Jean-Paul van Ewijk.

BEKIJK OOK
Vermoedelijke autodief op de vlucht doodgeschoten