Social Army zoekt naar middelen voor bouw eigen kantoor

GFC NIEUWS- Sinds de start van Social Army (SA) in februari 2019, kijkt de organisatie uit naar een eigen werkruimte.
Al 11 maanden worden er vergaderingen en activiteiten op verschillende locaties gehouden, onder andere thuis bij de voorzitter en de leden van SA. Komende maand wordt de organisatie 1 jaar.
Voor het behalen van betere resultaten in het sociaal werk, heeft de organisatie dit jaar als belangrijkste doel gesteld: een eigen kantoorruimte te bouwen.
Momenteel moeten leden zelf naar mensen toestappen wanneer die willen doneren en donatiegoederen in ontvangst nemen, wat niet altijd mogelijk is. De organisatie beschikt nog niet over een eigen opslagruimte.
“Met de bouw van ons eigen kantoor met een toepasselijke opslagplaats, kunnen wij meer mensen beter helpen en spullen opslaan voor de sociaal zwakkeren in nood”, zegt Mitchell Matroos, voorzitter van SA.
Duurzame stappen
Social Army heeft ongeveer 1200 mensen blij gemaakt in het jaar 2019, waaronder patiënten die naar het buitenland moesten voor een medische ingreep en mensen die bij woningbranden al hun bezittingen kwijt zijn.
“Wij als team willen deze ingeslagen weg verder voortzetten en meer mensen blij maken, vandaar onze duurzame stappen. Wij kunnen deze projecten zeker niet zonder de steun van de gemeenschap en het bedrijfsleven uitvoeren. Daarom doen wij wederom een beroep op de samenleving en het bedrijfsleven om ons in dit streven bij te staan. Hoe klein uw bijdrage dan ook is, alles is welkom. Alle beetjes helpen”, zegt Matroos.
Zelf zal het SA-team fundraisingsactiviteiten organiseren, donatieboxen plaatsen op diverse plekken in het land en sponsorbrieven de deur uitsturen. We vragen de totale gemeenschap om ons te helpen met dit initiatief.
De directie van @Live Entertainment Center op het terrein van het voormalige Flamboyant park, heeft voorlopig een ruimte ter beschikking gesteld aan Social Army totdat het eigen pand is gebouwd. Op die plek worden nu vergaderingen gehouden en activiteiten van SA ontplooid.
Voor donaties kunnen mensen appen of bellen op het nummer 8568344.

Overige berichten