fbpx

Soccer Development Suriname verzorgt nieuwe kledinglijn selecties

Alle selecties van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) worden op korte termijn in een compleet nieuw tenue gestoken.

Daartoe is op zondag 31 mei 2015 in Amsterdam, Nederland, een samenwerking bekrachtigd tussen de SVB en Klupp Sportswear. Deze overeenkomst is tot stand gekomen door bemiddeling van Stichting Soccer Development Suriname (SDS).

SDS heeft tevens aan de basis gestaan van het ontwerp van de nieuwe kledinglijn. Deze bestaat uit een uit- en thuistenue, trainingskostuum, reispak, warming up-shirt en reistas.

In Amsterdam namen voorzitter John Krishnadath en penningmeester Waldo Gobardhan van de SVB de eerste exemplaren in ontvangst.

Krishnadath zegt in een eerste reactie bijzonder verheugd dat alle selecties van alle nodige materiaal worden voorzien.

Na jaren krijgt Suriname een officiƫle nieuwe kledinglijn. De introductie hiervan geschiedt bovendien op een heel toepasselijk moment, niet alleen omdat Suriname in de startblokken staat van de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Nicaragua, maar ook omdat de SVB in oktober zijn 95-jarig bestaan herdenkt.

Volgens Klupp Sportswear-vertegenwoordiger Jeroen van der Horst is met de SVB overeengekomen de lancering van de kledinglijn te doen samenvallen met de eerste kwalificatiewedstrijd. Klupp Sportswear heeft ruime ervaring in het kleden van teams uit de warmere streken. Zo heeft zij Al Wasl uit de Emiraten en SUBT CuraƧao in haar portfolio.
svb 2
Glynor Plet en Milano Koenders poseren in het nieuwe uit- en
thuistenue

Soccer Development Suriname en Klupp Sportswear zijn ervan overtuigd dat dit unieke partnerschap is uitgemond in een kledinglijn waarin de selecties Suriname op waardige, professionele en representatieve wijze zullen vertegenwoordigen.

De Stichting Soccer Development Suriname (SDS) is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van het Surinaamse voetbal.

Oprichters Steven Dijksteel en Ara Heuvel zijn enthousiast over deze eerste bijdrage die de stichting heeft kunnen leveren aan het professionaliseren van het Surinaamse voetbal. Dijksteel spreekt van een mooie stap in die richting. De SDS is van plan in de toekomst ook clubs te ondersteunen.

Naar meer berichten...