fbpx
SOC adviseert uitstelling alle sportactiviteiten

GFC NIEUWS- Gezien de huidige situatie in ons land met betrekking tot COVID-19 is van de zijde van het Surinaams Olympisch Comité (SOC) het advies om voor tenminste de komende twee weken alle sportactiviteiten, dat is zowel trainingen als geplande sportevenementen, on-hold te zetten c.q. uit te stellen.

Het SOC volgt zowel nationaal als internationaal de ontwikkelingen en zal bij adviezen en besluiten van haar internationale organisaties deze door communiceren naar de leden.

Vooralsnog vraagt het SOC de leden tevens de gehele Surinaamse sport community zich te houden aan tenminste de basale preventie c.q. contaminatie maatregelen die door de WHO als effectief zijn afgegeven op te volgen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…