fbpx

Smoorverliefde Surinaamse lerares stalkt 19- jarige Nederlandse jongeman

GFC NIEUWS- Een Surinaamse lerares die werkzaam is op een school in Paramaribo is al enkele weken bezig met verregaande stalkingsactiviteiten. De leerkracht kan het niet verwerken dat haar online liefdesrelatie met een 19- jarige Nederlandse jongen is beëindigd.

De vrouw kwam vorig jaar via het internet in contact met de tiener waarna er onderling dagelijks romantische berichten online werden uitgewisseld. De twee gingen daarbij zo ver dat ze elkaar ook talrijke zeer pikante foto’s opstuurden.

Het slachtoffer dat in Haarlem, Nederland woont, vertelt aan een correspondent van GFC Nieuws dat de vrouw op een gegeven moment extreem obsessief gedrag vertoonde. Ze werd onder meer zeer agressief als hij niet gauw genoeg reageerde op haar berichten en begon hem honderden keren per dag te bellen. Dit gedrag was voor hem de reden om de online liefdesrelatie te beëindigen.

BEKIJK OOK
Klant neergestoken door taxichauffeur

Gslank 2 | GFC Nieuws“Nu dreigt ze binnenkort naar Nederland te komen. Ik moet mij dan helemaal beschikbaar stellen voor haar. Indien ik daar niet aan meewerk, zal ze mijn foto’s op het internet plaatsen”, aldus de tiener.

Het slachtoffer probeert nu via de media de stalkster op andere gedachten te brengen en zal indien nodig ook toestemming geven om haar naam openbaar te maken.

GFC Nieuws heeft zondag echter zelf telefonisch contact opgenomen met de lerares voor haar zijde van het gebeuren. Na een schrikreactie weigert ze diep op de zaak in te gaan en wenst niet dat deze liefdeskwestie in het nieuws komt. De stalkster heeft vervolgens expliciet aangegeven dat ze de tiener voortaan met rust zal laten.