fbpx

Sloopwerkzaamheden Nassaustraat, hoek Koningstraat

GFC NIEUWS- Op de hoek van de Koning- en Nassaustraat stond al geruime tijd een bouwvallig pand.
Vermeldenswaard is dat er daar ook vuil werd gedumpt door burgers, welke zorgde voor een onhygiënische situatie. Raghoebarsingh Construction Maatschappij zorgde voor de opruiming.
Vele plekken, zowel in onze binnenstad als daarbuiten verkeren in een onaangename positie. Zo zijn er verlaten panden die op gegeven moment veranderen in een vuilstortplaats, met alle gevolgen van dien.
Raghoebarsingh Construction Maatschappij kwam onlangs een soortgelijke locatie tegen en nam de erbarmelijke situatie ter plekke waar. Vervolgens besloot het bedrijf op eigen initiatief, met tussenkomst van het ministerie van Openbare Werken, de plek op te ruimen.
Na de goedkeuring van Openbare Werken heeft de betreffende onderneming het bouwvallige pand gesloopt en al het vuil opgeruimd. Chaitram Jurawan, vertegenwoordiger van het bedrijf, geeft aan dat veiligheid van de mens erg belangrijk is en gegarandeerd dient te blijven. Hij vindt dat je als onderneming deze gevaren moet kunnen vermijden door er zelf iets aan te doen.
Ten slotte gaf hij te kennen dat in de toekomst meer van zulke projecten zullen worden uitgevoerd. Naast het ministerie van Openbare Werken stellen ook de buurtbewoners dit initiatief van Raghoebarsingh Construction Maatschappij zeer op prijs.

BEKIJK OOK
Nederland stelt 200.000 euro beschikbaar aan Suriname voor aanpak wateroverlast